Vajon ki pénzeli a magyargyűlölő "tahó" Balázst ?

2017.04.18

A balliberális és anarchista vadállatok emblematikus figurái, például Gulyás Márton, Dániel Péter - hogy csak a " festő-tagozatos " díszpinytyeket említsem... de akár gondolhatunk Gyurcsányra , Kunfalvi " doktornőre" , szóval en bloc EZ A BANDA általában orbitális ricsajjal, megbotránkoztató akcióikkal, " tenyérviszkettető " ordenáré beszólásokkal próbálja az emberek ( VÁLASZTÓPOLGÁROK ) figyelmét magára vonni.

Hülyének lenni állampolgári jog!

Ha tőlük csupán ennyire futja... lelkük (politikai karrierjük ...és pénztárcájuk ) rajta . A nívótlan hasznos idióták SOSEM kerülnek hatalomra, mert a MAGYAR EMBEREK TÖBBSÉGE józan. Ha néhány alkalommal a múltban mégis előfordult ilyen malőr, akkor azt mindig valamilyen VILÁGTÖRTÉNELMI katasztrófa ( 1918-19... 1947 ) előzte meg, amiről a legkevésbé a mi hazánk tehetett. Kiszolgáltatottak voltunk. Amikor 1994, 2002, és 2006-ban ÁTMENETILEG megkaparintották a hatalmat az IDEGEN ÉRDEKEKET preferáló balliberális erők, akkor is KÜLSŐ SEGÍTSÉGGEL ( globálhatalmi sátánok pl. George Soros ) segítették őket pozícióba ördögi manipulációkkal és csalással , hogy aztán Magyarországot kényük-kedvük szerint szipolyozhassák.

Ennek a ballibsi trükközésnek remélhetőleg VÉGE.

De a mohó karvalytőke nem adja fel egykönnyen. Ennek a fajtának veleszületett " gyári hibája", hogy sem a " MÉRTÉK" sem az " ÖNKRITIKA" szót nem ismerik. A " TISZTELETRŐL" nem is beszélve... Az elmúlt hetekben Budapest utcáin ismét bebizonyították ezt az általuk összetrombitált felforgatókon keresztül.

De nem is erről a csürhéről szeretnék szólni. Mert amióta ember él a Földön, tudvalevő, hogy együtt kell élnünk veszélyes állatokkal, fenevadakkal , akiknek a közelségét igyekszünk elkerülni. Ha pedig módunkban áll : védekezünk a csorgó nyálú sakálokkal és hiénákkal szemben.

Viszont az ALATTOMOS támadások sokkal , de sokkal többet képesek ártani!

És itt érkezünk el Sebestyén Balázshoz, a celebhez.

Ez a 40 éves fickó HOSSZÚ ÉVEK ÓTA ontja magából a szemetet. Attól válik veszélyessé a tevékenysége, mert " SZÓRAKOZTATÓ MŰSORNAK" álcázva MINDEN REGGEL százezernyi, vagy akár milliónyi gyanútlan kikapcsolódni vágyó hallgató agyát , világátását döngöli álnok módon sztaniolpapírba rejtett HUNGAROFÓBIA- , KERESZTÉNYGYŰLÖLET- és a saját BALLIBERÁLIS AKTUÁLPOLITIKAI mérgével.

Az internet nem felejt! ( én sem...) Minden adásuk visszahallgatható bármikor, úgyhogy mindhárom jelzőt több tucatnyi bizonyítékkal alá tudom támasztani.

Vigyázat! Fertőző!

Ezt írják ki az ajtókra , ha emberre veszélyes vírus vagy baktérium terjeng az adott helyiségben.

Ezt a táblát ezennel virtuálisan kiakasztom annak a stúdiónak a bejáratára, ahol Sebestyén Balázs és két apródja ontja magából a szennyet!

Balázs!

Te, akit Bayer Zsolt nemrégiben - nagyon találóan - " NEGYEDMŰVELT SENKIHÁZIKÉNT" definiált , áruld már el nekem : ki pénzel téged mindazért, amit évek óta művelsz áspiskígyóként a szimplán lazítani, szórakozni vágyó , és könnyen félrevezethető tömeggel ???

Merthogy valaki IGEN - az biztos!

A hivatalos fizetésed ( miután KIRÚGTAK előző munkáltatódtól, a Class FM -től ) jelenleg Magyarország kormányának kormánybiztosa, Vajna András érdekeltségéhez tartozó rádiótól kapod.

És a többit...???

Ki és mivel honorálja neked, hogy nyíltan uszíts Magyarország kormánya... a kereszténység... és egyáltalán Magyarország ellen?

" Ez Magyarország...!" - hányszor okádtad ki méretes arcodból eme rövidke becsmérlést ? Ezerszer? Vagy még többször?

Hogy alulról jött , iskolázatlan hülyegyerekként vágtál a médiaiparba , azt nagyjából mindenki tudja, aki ismer.


Megjegyzem ekkortájt is " ivarérett" voltál már minden értelemben , több, mint húsz éves... úgyhogy ne gyere azzal, hogy " gyermekkori bohóság " csupán.

"Amit Pistike nem tanul meg - azt István sem fogja tudni! "... Úgyhogy maradjunk abban, hogy ez a te IGAZI ÉNED. A szerencsétlen duci lányok megalázása, és a többi nagyképű mocsok, ami a mellékelt videón árad belőled.

Mást egy ilyen priusszal örökre kipenderítettek volna a média világából. Madagaszkárnál is messzebbre.

Hogyhogy megúsztad?

Kinek kellett eladnod a lelked, kinek kellett örök hűségesküt tenned, hogy SZOLGÁLATAIDÉRT CSERÉBE spongyát dobnak a múltad sötét , gusztustalan foltjára és " in floribus" szárnyalhatsz majd tovább az élet és a médiaipar csillagporos ösvényein... ?

Valami titkos társaság? Vagy egy konkrét személy áll a karriered mögött ?

.

Költői kérdések ezek.

Válaszolni úgysem fogsz ( maximum hazudsz majd egy méreteset )... ezzel szemben mi sejtjük a megoldást...!

Summa summarum: személy szerint sz.r alaknak tartalak téged ( bajusz nélkül).

Egy olyan törtető karrieristának, aki eladta a lelkét az ördögnek.

Ez a véleményem. Az ilyesfajta megnyilvánulás pedig manapság úgy tűnik megengedett és elterjedt Budapest utcáin.

Még TE IS UJJONGVA ÜDVÖZÖLTED a reggeli " szórakoztató" műsorodban...

( Nemzetünk.hu )